Netvibes on näppärä lukija

Pian sen jälkeen, kun olin tajunnut Google Readerin ja muiden kaltaistensa olemassaolon, ymmärsin haluavani parempaa. Pyysin Twitterissä suosituksia hyvännäköisestä syötteenlukijasta. Jussi Linkola vastasi suositellen Netvibes-nimistä palvelua.

Netvibes kerää haluamani verkkolehdet, blogit ja muut sivustot haluamaani järjestykseen ja antaa syötteille jopa muutamia asetteluvaihtoehtoja. Tämän lisäksi olen liittänyt palveluun Twitter- ja Facebook-tilini. Näiden käyttömahdollisuudet eivät ole parhaalla tasolla, mutta erityisesti Twitter-lisäkettä olen usein käyttänyt.

Omalla “työpöydälläni” ovat myös tehtävälista ja muutaman päivän sää. Lisää saisi, jos tarvitsisi.

Suosittelen syötteenlukijana, muu on plussaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.