Anteeksi

Valitsin tänään kuvia huomiseen Raahen Seutuun. Viikonloppuvuoron päätteeksi se on yleensä kaikkein turhauttavinta: kuvittelee, että pian on valmis, mutta useamman juttukeikan satojen kuvien kahlaaminen (täytin kahdessa päivässä 4 megan muistikortin) ja valittujen linkittäminen juttuihin vie tunnin jos toisenkin.

Kuvien laatu alkoi ahdistaa. En ole enää umpisurkea valokuvaaja mutta vertailu oikeisiin valokuvaajiin ei ahdistusta helpota. Huomasin myös, etten hallitse alkeellisimpiakaan säätöjä kamerasta. Teknisesti jälki oli tänä viikonloppuna tavallistakin huonompaa.
Aloitin blogin kertoakseni, että sanomalehdet tarvitsevat oikeita valokuvaajia. Tuoreessa muistissa on myös ilkeästi sattunut heitto oikean valokuvaajan blogista. Hän on oikeassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.