Käytin lehdessä jo hyvät pelle- ja sirkusaiheiset otsikot

Eilen kävin juttukeikalla Pyhäjoella lasten pellekoulussa. Istuskelin liikuntasalin reunalla ja ammuin sarjatulella sinne tänne. Vasemmanpuoleinen kuva päätyi tämän aamun kanteen ja sen voin tunnustaa olevan ihan vahingonlaukaus. Jonkun muun esisäätämä kamera tarkensi liikkuvan pojan juuri sopivasti.

Oikeanpuoleinen oli myös ehdolla kanteen, mutta koska jutussa korostuivat pellet enemmän kuin sirkus kokonaisuutena, valitsin värikkäämmän. Tätä oikein yritinkin tähtäillä ja poika poseerasi kiitettävn spontaanisti.

(Olosuhteiden pakosta kehnoa kuvankäsittelyä tässä nyt.)

(c) Raahen Seutu

Ajatus aiheesta “Käytin lehdessä jo hyvät pelle- ja sirkusaiheiset otsikot”

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.