Netvibes on näppärä lukija

Pian sen jälkeen, kun olin tajunnut Google Readerin ja muiden kaltaistensa olemassaolon, ymmärsin haluavani parempaa. Pyysin Twitterissä suosituksia hyvännäköisestä syötteenlukijasta. Jussi Linkola vastasi suositellen Netvibes-nimistä palvelua.

Netvibes kerää haluamani verkkolehdet, blogit ja muut sivustot haluamaani järjestykseen ja antaa syötteille jopa muutamia asetteluvaihtoehtoja. Tämän lisäksi olen liittänyt palveluun Twitter- ja Facebook-tilini. Näiden käyttömahdollisuudet eivät ole parhaalla tasolla, mutta erityisesti Twitter-lisäkettä olen usein käyttänyt.

Omalla “työpöydälläni” ovat myös tehtävälista ja muutaman päivän sää. Lisää saisi, jos tarvitsisi.

Suosittelen syötteenlukijana, muu on plussaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.