Pankki pelastaa kuvaustaidottoman

Haluan koristella blogejani kuvilla. Kehnolla kalustolla (yleensä kännykkä) ja vaillinaisella kuvankäsittelytaidolla (tai siis, kun ei jaksa) omien kuvien käyttö on turhan työlästä. Kuvapankeista olen kuullut ja tunnistan sellaisesta napatun kuvan painotuotteessa, mutta jotenkin vain ne eivät ole tuntuneet minun työkaluiltani.

Viime viikolla kyllästyin tuskailemaan työblogin kuvia ja lähdin verkkoon pankin etsintään. Löysin Stock.XCHNG-nimisen palvelun. Kattavan oloisessa valikoimassa on peruskuvia, joita fiksu löytää hakusanoilla. Puolet kuvapankista on tietysti käyttäjän neuvokkuutta oikean kuvan etsimisessä.

Iso osa kuvista on maksuttomia. Jopa kaupallinen käyttö on osassa sallittua, kunhan ei tuote- tai liikemerkkeihin kuvia sotke.

Suosittelen. Ja saa suositella muitakin.

(Tämän blogin linjaksi päätin alussa kuvattomuuden – toistaiseksi.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.