Ajateltavaa jokapäiväisten valintojen tekijöille

Muutosvarautuneena ja mielipidekriittisenä sytyn hitaasti seuraamaan herkkiin ja vaikeisiin asiohin keskittyneitä julkaisuja – jos siis edes sytyn. Siks tilasin Kulutusjuhlankin blogin vasta useiden kuukausien kiertelyn jälkeen.

Omien sanojensa mukaan sivusto

pohtii kuluttajan elämää ruohonjuuritasolta ponnistaen.

Parhaita blogiperinteitä noudattaen Kulutusjuhla tuo esiin perusteluja mielipiteitä ja huomioita kuluttamisesta käytännössä ja yhteiskunnallisena ilmiönä. Sivuston seuraaminen vaatii luonnollisesti väärien mielipiteiden sietämistä ja avointa ( tei edes kiihkotonta) suhtautumista epämiellyttäviin näkökulmiin, joita ei ole tullut ajatelleeksikaan.

Viime päivinä olen nauttinut erityisesti Wesan Urputusjoulukalenterista. Siitäkin tykkääminen piti ensin opetella.

Suosittelen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.