Hyvää palvelua on ilo suositella

Kehuin kotiblogissa jo Kalajoen Hiekkasärkillä poreilevan SaniFanin asiakaspalvelua. Toivottavasti paikan päällä ei tule pettymyksiä.

Tämäkin on vanha juttu mutta ansaitsee tulla sanotuksi. Halusin joulun aikoihin siirtää muutaman vanhan blogini uuteen paikkaan yhdeksi sivustoksi. WordPress-blogin perustaminen noilla vanhoilla sisällöillä vaati kuitenkin vientitiedoston muodon muuttamista toiseksi.

Verkosta apua etsittyäni sain vihjeen, että pakattu tiedosto muunnettaisiin WordPressin omassa tuessa Amerikoissa. Lähetin sähköpostin jouluaattoiltana ja jouluaamuna tiedosto oli muuttetuna postilaatikossani.

Ihan samaa kellonaikaa ei samaan aikaan Suomessa ja Jenkkilässä eletä mutta jouluaatto kuitenkin.

Hyvää palvelua, suosittelen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.