Musat aina mukana

Musiikin hankkiminen, musiikki verkossa ja musiikkibisnes levy-yhtiöineen, levittäjineen ja tekijänoikeuksineen ovat niin herkkiä aiheita, etten ole jaksanut edes tutustua niihin kunnolla. Artisti ei yleensä saa tarpeeksi rahaa. Tämä tieto riittää minulle.

Spotifysta artisti saa jotain. Kymppi kuussa ei ole minulle paljon ja vielä vähemmän se on artistille, mutta kuuntelemani laulajat ja yhtyeet saavat ostoksestani muitakin pieniä hyötyjä: Mainostan hyviä juttuja muille netissä. Ostan levyjä Spotify-kuuntelun perusteella.

Vaihdoin ilmaisversion maksulliseen jonkin aikaa sitten. Se toimii Android-puhelimessakin. Nyt minulla on aina saatavilla juuri tunnelmaan ja tarpeeseen sopivaa musiikkia. Pattijoen ja Revonlahden välimaastossa vähän tosin pätkii.

Suosittelen. Maksa edes se kymppi. Kuuntelet kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.