Hese käyttää Foursquare’ia oikein!

Kaksi kuukautta sitten haukuin Hesburgerin Foursquare-palvelussa toteuttamaa mainoskampanjaa. Nyt on kehun vuoro.

Tämän päivän ensimmäistä sisäänkirjausta tehdessäni huomasin Raaheen ilmestyneen jälleen Foursquare-tarjouksen. Klikkasin sen auki ja pettymyksekseni huomasin, että sama vanha hampurilaisketju siellä taas huijaa.

Hetken päästä silmään sattui Facebook-virrasta Jani Liljan maininta samasta aiheesta. Mutta turkulainen Janipa ei haukkunutkaan turkulaista pikaruoan myyjää vaan suositteli pistäytymään juuri Foursquare-tarjouksen perässä.

Avasin mainoksen uudestaan ja totesin Hesburgerin ottaneen virheestään opiksi. Enää ei ilmoiteltukaan yrityksen omille klubilaisille annettavasta alennuksesta vaan Foursquare-kirjautujalle suunnatusta tarjouksesta.

Pakkohan se on käydä testaamassa! Kysynpä samalla, kuinka moni raahelainen on tarjouksen hyödyntänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.