Onni on monta kasvisruokalajia

Kävimme perheen kanssa viikolla Helsingissä. Kaverin vinkin perusteella lounastimme torstaina Happiness-nimisessä thai-ravintolassa Kaisaniemen metroaseman lähellä. Jo ennen paikalle saapumista muistimme vaimon kanssa syöneemme paikassa ennenkin. Kaksi hyvää kokemusta ansaitsee suosituksen.

Thai-ruoan mausta ja eroista vaikkapa raahelaiseen kiinalaiseen en osaa sanoa kummempaa kuin ”tykkään”. Mieltä lämmittikin erityisesti valikoiman kasvispitoisuus: yli puolet perusbuffetin ruokalajeista on lihattomia. Euron lisämaksulla saa myös sushi-buffetin.

Happinessia kaipasin viimeksi tänään, kun töissä pohdin lounaspaikkaa. Paikallisen kiinalaisen lounaspöydästä saa hyvällä tuurilla kahta eri kasvisruokaa. Söin Hesburgerin falafel-pullan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.