Hattukauppias ja kitaristi

Viikonlopun satoa. Lehteen päätyneitä kuvia en osaa surkeina pitää mutta aihevalinnat vaivaavat. Pitäisi vain räpsiä rohkeammin ihmisiä ennen kuin lähtevät karkuun. Torimyyjä on torijutussa vähän kuin haarukka ravintolan logossa. Toisessa kuvassa suunnittelin kuvatekstin ensin ja otin kuvan vasta sitten. Taidenäyttely ja konsertti samassa kuvassa siis.(c) Raahen Seutu

(c) Raahen Seutu
Jos haluaa, voi kertoa, miten näistä olisi saanut parempia.

3 thoughts on “Hattukauppias ja kitaristi”

  1. Eka kuva on minusta oikein hyvä, toisessa on aika kummallinen sommittelu (ja ankeahko valaistus, tosin sille ei aina mitään voi). Molemmat olisin varmaan ottanut piirua isommalla aukolla, mutta se on makuasia.

    (Olikohan tämä nyt rakentavaa kritiikkiä… Tuon toisen kuvan sommittelu on vaan sellainen, etten nyt osaa mitään hyvää parannusehdotustakaan esittää.)

  2. Lehtikuvaajat kuvaa aina f/2.8 aukolla. Joten ei muuta kuin kameraan aukon esivalinta päälle, f/2.8 lukemaksi ja räpsimään niin hyvää tulee. Laita vaikka ISO automaatille, jos se ei ole kovin tuttu asia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.