Käytin lehdessä jo hyvät pelle- ja sirkusaiheiset otsikot

Eilen kävin juttukeikalla Pyhäjoella lasten pellekoulussa. Istuskelin liikuntasalin reunalla ja ammuin sarjatulella sinne tänne. Vasemmanpuoleinen kuva päätyi tämän aamun kanteen ja sen voin tunnustaa olevan ihan vahingonlaukaus. Jonkun muun esisäätämä kamera tarkensi liikkuvan pojan juuri sopivasti.

Oikeanpuoleinen oli myös ehdolla kanteen, mutta koska jutussa korostuivat pellet enemmän kuin sirkus kokonaisuutena, valitsin värikkäämmän. Tätä oikein yritinkin tähtäillä ja poika poseerasi kiitettävn spontaanisti.

(Olosuhteiden pakosta kehnoa kuvankäsittelyä tässä nyt.)

(c) Raahen Seutu

One thought on “Käytin lehdessä jo hyvät pelle- ja sirkusaiheiset otsikot”

  1. Päädyin blogiisi vahingossa ja hihkun nyt innosta: joku toinenkin pähkäilee ja harmittelee saman asian parissa. Ihailtavan rehellistä ja avointa sinulta!

    Olen huomenna jälleen tilanteessa, jossa joudun kuvaamaan varsin isoa ja näkyvää juttua varten. Jurppii jo nyt, vaikka koetan tietysti tehdä niin hyvää työtä kuin osaan. Surullinen totuus vain on se, että ammattilainen tekisi tuhat kertaa parempaa jälkeä ja kumpikin saisi keskittyä omaan osaamiseensa – minä kirjoittamiseen ja kuvaaja kuvaamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.