Tuotesijoittelulla tuloksiin

Tämä ei ole niinkään suositus kuin kertomus eettisesti arveluttavan mainonnan vaikutuksista ostokäyttäytymiseeni.

Ajattelin kyllä ostaa olutta jopa joulupäivänä iltayhteentoista palvelevasta Rantakadun Siwasta (Raahe), mutta merkkiä en ollut etukäteen päättänyt. Silmiini osui kuuden pullon pakkaus Lapin Kullan luomujouluolutta.

Aivoissani tapahtui ajatusta nopeampia liikkeitä ja välittömästi muistin nähneeni eilen samoja pulloja kallisteltavan Basso-television Ukki tekee ruokaa -sarjassa. Suomiräppilegenda Davo korkkaa Joulun taikaa -jaksossa pullot Edun ja Stigin kanssa. Davon ja Edun näin kesällä keikallakin, ja henkinen hattu taivaaseen suunnattuna heitä ajattelen.

Taitava tuotesijoittelu sai minut ostamaan juuri tätä olutta.

Suosittelen. Ihan hyvää olutta. Davoa suosittelen vielä enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.