Sarjislinkit kuntoon, Hesari!

Tämä on hieman erilainen suositus. Tällä kertaa suosittelen Helsingin Sanomia parantamaan verkkolehtensä toimivuutta. Jos parannuksia tehdään, suosittelen lehteä myös muille.

Luen HS.fi:stä uutisten ja kolumnien lisäksi aina sarjakuvat. Nykyään löydän ne helpoiten (eli aika vaikeasti) etusivun alareunasta, jonne päästäkseen saa heilauttaa kättä riittävän monta kertaa. Siellä ne kuitenkin ovat, Fingerpori jopa etusivulla kokonaan luettavana.

Fingerporin jälkeen klikkailen linkkejä; Viivi ja Wagner, Wulffmorgenthaler, Anonyymit eläimet ja MITÄ TAPAHTUI?!! Sivu on yhtäkkiä aivan erinäköinen ja linkit ovat hävinneet.

Yhtäkkiä ollaankin Nyt.fi:ssä. Jos haluan lukea Fok_Itin ja Karlssonin, joudun palaamaan paluunappulalla edelliselle sivulle löytääkseni linkin. Päässäni velloo kaaos ja pelkään jotain jäävän lukematta.

Helsingin sanomat, HS.fi, suosittelen ryhdistäytymään näiden linkitysten kanssa. Ei tuollaisia hämäriä, navigaation rikkovia ristiinlinkityksiä, jotka eivät edes toimi toiseen suuntaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.