Nopealukuista hidasta journalismia

Hidasta journalismia puolustava Long Play julkaisi ensimmäisen artikkelinsa. Hanna Nikkasen kirjoittaman jutun teemana on jalkapallovedonlyönti ja siihen liittynyt huijaus, joka Suomessa keskittyi Rovaniemen palloseuran ympärille.

Ensimmäinen ajatus artikkelin ostettuani oli sen pituus. Tulostimesta putkahti 21 A4-liuskaa, joista varsinainen artikkeli vei 17 liuskaa. Oli kansikuvat ja kaikki. Novellin tuntua.

Mutta tosiaan tulostin artikkelin. Vaihtoehtoja oli monia, ja päädyin hankkimaan jutun Into-eBooksista. Piti ladata myös ilmainen lukuohjelma, jotta tiedostomuoto avautui.

En ehkä olisi tulostanut juttua, jos omistaisin jonkinlaisen tabletin, mutta kyllä paperi näissä tapauksissa läppärin ruudun voittaa. Nyt artikkeli on myös helppo kierrättää kaveripiirissä.

Olin päättänyt tukea Long Playta ostamalla ensimmäiset jutut aiheesta riippumatta, mutta Nikkasen kirjoitus on onneksi myös mielenkiintoinen. Juttu avaa aiheeseen perehtymättömän silmät globaalin vedonlyönnin maailmaan. Uusi tieto oli muun muassa se, että Suomessa pelattavan Veikkausliigan otteluista lyödään vetoa sadoilla tuhansilla euroilla ympäri maailmaa.

Suosittelen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.