Peruste suositukselle

Kesti kauan ennen kuin tartuin Perusteeseen. Olisiko syynä tylsä ulkoasu, kirjamaisuus tai jokin väärinkäsitykseen perustuva ennakkoluulo vaikealukuisuudesta, mutta luin ensimmäiset Peruste-artikkelini vasta tällä viikolla.

Kyllä kannatti.

Uusimman numeron esimerkkeinä voi lukea esimerkiksi Occupy-aktivisti David Graeberin artikkelin Voiko velka sytyttää vallankumouksen? (pdf) Teppo Eskelisen kirjoitus Reformi vai vallankumous? Sosialismin suuri strategiakeskustelu nykypäivän valossa (pdf) taisi puolestaan opettaa minulle enemmän sosialimista kuin mikään aiemmin lukemani.

Vielä kun jutut olisivat jaettavissa sähköisesti muutenkin kuin pdf-tiedostoina… 

Mutta jos älykkyys kiinnostaa, suosittelen.

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.