Hyvän tuulen Raahe

Kirjoitin aiemmin Raahen kaupungin verkkosivu-uudistuksesta. Ilmeisesti testivaihe on ohitse, sillä sivujen ulkoasu on jälleen hieman muuttunut.

hyvantuulenraahe

Palautetta on ilmeisesti kuultu, sillä WordArt on nyt sivuilta kadonnut. Terästä, kultaa ja energiaa sivuilla yhä toitotetaan eikä sanoja sen kummemmin selitellä, mutta ulkoasu on paljon parempi. Myös sivujen yleisväri on vaihtunut ruskeasta tavanomaiseen sini-valkoiseen. Uusi väriyhdistelmä toiminee paremmin esimerkiksi näkövammaisille ja vaikuttaa uskottavammalta.

Parasta viimeisimmässä versiossa on ehdottomasti uusi slogan ”Hyvän tuulen Raahe”. Valitettavasti sivuille valitussa kirjoitusasussa on yksi iso alkukirjain liikaa, mutta sanoihin on vangittu hyvän sloganin elementtejä. Iskulauseesta tulee ”hyvälle tuulelle” ja se viittaa Raahelle tunnusomaiseen merituuleen, joka heiluttelee kaupunkia joskus voimakkaastikin. Samalla sloganista tulee mielleyhtymiä alueelle rakennettuihin ja suunniteltuihin tuulivoimaloihin.

Tässä on jo tarinantynkää, jota kaupunkimarkkinointi kaipaa. Pisteet tästä kotikaupungille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.