Puheenvuoro Merikadun koulun tilaratkaisusta

Tällaisten muistiinpanojen pohjalta kannatin hallituksen esitystä lisäsiiven rakentamista lukion yhteyteen:

Valmistelun mukaan uudisrakennus on edullisin vaihtoehto. Valmistelijan laskelmat on kyseenalaistettu ja pidemmällä valmistelulla voisimme ehkä saada lopullisen vastauksen. Käydyt neuvottelut eivät näytä vastaavan käsitystä, joka luottamushenkilöillä on viime vuoden puolella vielä ollut.

Arvoa on myös sillä, että koululaiset, vanhemmat ja henkilökunta saavat päätöksen siitä, mitä koululle tapahtuu. Matkan varrella on ilmennyt, että uudisrakennusvaihtoehto on käärme, joka on nyt onnistuneesti ajettu pyssyyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.