Näin sanoi puoluesihteeriehdokas

Tällaisen puheen pidin eilen esittäytyessäni Vasemmistoliiton puoluekokoukselle Oulussa.

Tässä kokouksessa valittavan puoluejohdon projektina on kääntää Vasemmiston kannatus ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus parempaan – katkaista 20 vuoden alamäki. Oikeastaan puoluejohdon tehtävänä on johtaa puolueemme toimintakulttuuria sellaiseksi, että kaikki vasemmistoliittolaiset pääsevät tekemään tätä projektia.

Asiantuntemus ja yhteistyökyky sekä 2010-luvun viestintä ja organisaation kehittäminen. Näillä työkaluilla tehdään käännös parempaan.

Asiantuntemuksella varmistamme, että ihmiset ymmärtävät poliittiset tavoitteemme vastuullisiksi ja perustelluiksi. Asiantuntemus korostuu, sillä tavoitteemme kyseenalaistavat epädemokraattisten ja ideologiaansa peittelevien talousinstituutioiden määrittelyvallan.

Yhteistyökyvyllä vakuutamme poliittiset liittolaiset siitä, että tappavalle talouskurille on muitakin vaihtoehtoja kuin vähemmän tappava talouskuri.

Nykyaikaisella viestinnällä näytämme Vasemmiston moninaisuuden, osoitamme, että Vasemmiston politiikka tarkoittaa pysyviä parannuksia ihmisten arkeen, ja käännämme ei-puolueen epäreilun profiilin paremmaksi.

2010-luvun organisaation kehittämisellä varmistamme, että kaikki pääsevät toimimaan Vasemmistossa helpommin ja tehokkaammin, eikä kenenkään tarvitse odottaa käskyä ja lupaa jostain ylempää.

Minä olen tästä ehdokasporukasta kaikkein huonoin kehumaan itseäni.

Parhaimmillani olen pyörittämässä tukiryhmiä kampanjoissa, joista tulee kansanedustajia, johtamassa viestintää, joka ylittää mediamuurit, ja hiomassa strategioita, jotka uudistavat organisaatioita.

Tätä työtä olen tehnyt ja tähän työhön, puoluesihteeriksi, olen käytettävissä. Tehdään yhdessä käännös parempaan!

(Kuva: Misha Dellinger)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.