Aika lopettaa häpeily

On vienyt aikaa tajuta, että Jehovan todistaja -menneisyys on paitsi iso ja erottamaton osa itseäni tulevaisuudessakin, myös sellainen uniikki kokemus, jota asiantuntemukseksikin kutsutaan. Tämä oivallus on tullut osittain siinä vaiheessa, kun aloin haaveilla kirjan kirjoittamisesta, mutta viimeistään tänä vuonna, kun olen pohtinut enemmän ja syvempään ammatillista olemustani ja tavoitteitani.

Kun veri vetää joka tapauksessa kirjoittamaan ja julkaisemaan, on aika lopettaa tämän aiheen häpeily. Muutan blogin julkiseksi ja alan kommentoida Jehovan todistajiin liittyviä uutisia. Niitä on viime aikoina julkaistu taas muutamia.

Olin yllättynyt, kun huomasin blogin aiempien postausten olevan jo kahden vuoden takaa. Kirjaprojekti on tuntunut aktiiviselta koko tämän ajan vaikka juuri mitään en ole kirjoittanut. Kun todistajista on ollut juttuja mediassa, olen sysännyt niiden kommentoinnin tähän projektiin, mutta itselleni kirjoittaminen tänne blogiin ei ole tuntunut mielekkäältä. Jatkossa kirjoittelen tästäkin syystä julkisesti.

Nyt on toiveissa päästä käsittelemään menneitä kokemuksia ja niiden vieläkin näkyviä vaikutuksia myös terapiaan. Työterveyden psykiatri on luvannut lausunnon kirjoittaa, kun vaadittu kolmen kuukauden hoitosuhde tulee täyteen. Terapeutti vain pitäisi etsiä. Sairastamisesta kirjoitin toisaalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.