Runokirjaa pukkaa – tilaa omasi ennakkoon!

Tarkistin juuri vedoksen ja allekirjoitin kustannussopimuksen. Toinen runokirjani Kasvatin sormen kasvoihini – runoja luopumisesta ilmestyy Mediapinta-kustantamon Suomi 100 runokirjaa -sarjassa vielä tämän vuoden aikana.

Voit tilata kirjan saman tien edullisesti ennakkoon tällä lomakkeella!

Runokokoelma on maannut koneellani parin vuoden ajan. Tarjosin sitä jo vuonna 2014 turhaan muutamalle kustantajalle ja vuonna 2015 kirjoitin kokoelmaan vielä muutaman runon.

Kesällä huomasin netissä Mediapinnan mainoksen, jossa he lupasivat kustantaa 100 runokirjaa itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi. Mediapinta oli minulle etäisesti tuttu palvelukustanteiden tekijänä, mutta Suomi 100 runokirjaa -sarjan kirjat ovat täyskustanteita. Vuonna 2009 julkaisemani kokoelma Rintani rossi – runoja tähän asti oli palvelukustanne (BoD), joten tämä on nyt tavallaan ensimmäinen ”oikea” kirjani.

Takakanteen kirjoitin, että ”nämä runot kertovat luopumisen tuskasta ja helpotuksesta, joita tunnettiin vuosina 2010–2015”. Aiheet eivät ole arjen pieniä havaintoja vaan rakkautta, ilmastonmuutosta, uskontoa ja sellaista.

Tilaa uusi kirja ja samalla se edellinenkin! Edullista on, sanoinko jo?

Molemmat kirjat ovat esittelyssä täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.