Julkaisin ensimmäisen jutun Rapportissa – kuuntele myös podcastia!

Olen pikkuhiljaa ottamassa haltuun uusia mediakanavia, toisaalta harjoituksen, toisaalta rahoituksen vuoksi. Eilen julkaisin ensimmäisen juttuni Rapportissa, joka on journalismin joukkorahoituspalvelu. Kommentoin siellä mediaan, journalismiin ja poliittiseen viestintään liittyviä asioita. Ensimmäisessä jutussa pohdin, miksi viestintätoimistojen kannattama lobbauskansalaisaloite ei saanut nimiä kasaan mutta oululaisen Pertin aloite vakuutuslääkäreistä meni eduskuntaan.

Voit tukea minun ja muiden toimittajien  työskentelyä 5 eurolla kuukaudessa. Jutut ovat vapaasti luettavissa, mutta tukemalla toimittajia muutaman euron kuukausimaksulla rahoitat omaehtoista journalismia.

Lue ensimmäinen juttu ja seuraa minua Rapportissa tämän linkin kautta!

Toinen uusi projektini, joka on menossa jo noin puolivälissä, on Yksillä Raahessa -podcast. Puheradion tekeminen on ollut kivaa opettelua ja äänitykset mukavia juttutuokioita. Julkaistuissa kolmessa jaksossa vieraina ovat olleet raahelainen kansanedustaja, taidegraafikko ja kahvilayrittäjä.

Kuuntele tuopin mittaiset jaksot täältä!

Neuvottelin eilen päivätyön jatkosta Liberossa ja Vasemmistonuorilla. Tiedottajan paikka tullee hakuun ensi viikolla ja itse jatkan muutaman viikon siirtymäajan jälkeen osa-aikaisena Liberon päätoimittajana murto-osalla nykyisestä työajasta. Jotain uutta olen työrintamalle viritellyt, mutta käytännössä heittäydyn* freelanceriksi ja olen avoin kaikenlaisille journalistisille ehdotuksille!

*Miksihän heittäytyä on se verbi, jota vapaan toimittajan työn aloittamiseen aina liitetään? Harvoin kukaan heittäytyy vakituiseen kokopäivätyöhön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.