Toin Jehovan todistaja -blogin kotisivuilleni

Näiden sivujen blogiosio on näyttänyt pitkään jopa lopullisen kuivahtamisen merkkejä. Samaan aikaan olen kuitenkin julkaissut kirjoituksia jonkin verran aktiivisemmin Jehovan todistajia käsittelevässä Lähtekää siitä ulos -blogissani.

Nyt päätin tuoda blogin osaksi kotisivuja samaan tapaan kuin uskonliikkeeseen liittyvä asiantuntijuus on muodostumassa osaksi muuta ”julkista” henkilöäni. Aika on kääntänyt tämän ajatteluni täysin ympäri, kuten varmaan odotettua ja toivottavaa oli. Aloitin JT-blogin alunperin täysin piilossa, ja sitten pikkuhiljaa availin sitä – ensin läheisilleni, sitten muillekin ja lopulta aloin jakaa kirjoituksia muualle someen.

Jatkossa siis myös Jehovan todistajiin liittyvä kommentointi on tällä kanavalla! Myös vanhat kirjoitukset löytyvät nyt täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.